Informació general

El cap de setmana del 6 i 7 d'abril d'enguany el Club Orientació Berguedà i el Club Esportiu Farra-O tornen a unir esforços en l'organització d'un cap de setmana ple d'orientació, en el què seran els Dos Dies del Berguedà 2013.

Aquest any els Dos Dies del Berguedà es disputaran en dos indrets diferents, però no massa lluny entre ells. El dissabte es correrà en el primer mapa del COB, a Espinalbet (Castellar del Riu), en un mapa utilitzat per a la competició una sola vegada. El diumenge la cursa serà a Taravil (Capolat), en un mapa nou que no us deixarà indiferents.

Els formats de les curses seran de Mitja Distància el dissabte dia 6, i organitzada pel COB; i de Llarga Distància el diumenge dia 7, i organitzada pel Farra-O.


Les dues curses seran totalment independents. Cadascuna tindrà els seus premis, els seus dorsals, els seus traçadors, etc. Per tant, no hi haurà un trofeu conjunt. Les dues curses són puntuables per a la Copa Catalana 2013 de curses d'orientació a peu i per la Lliga O'Pyrene 2013.

Anirem actualitzant la informació relacionada a les curses en l'apartat de "Novetats" en aquest bloc.


Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos als correus:
Cursa de dissabte (COB): orientaciobergueda@gmail.com
Cursa de diumenge (Farra-O): c.e.farrao@gmail.com